Schapendoes - Fanica Jazzi Josefine

Jazzi

Jazzi var smuk og dejlig, hun så mild og sød så alle elskede bare Jazzi, hun ville gøre alt for at gøre os og resten af flokken tilpas, hun var "husets" lynafleder, hvis der var tilløb til konflikt så kom hun og bad om at ta´ den med ro, hun var bare så dejlig.

Hun ligner på mange måder sin mor, Filippa, rigtig meget, men hun havde ikke stjernenøkker, hun var bedst tilpas herhjemme og på vores gåture, og elsker at være med på fælles gåture, med andre Schapendoes, på udstillinger har hun opnået at blive Dansk Champion  og International Champion, men da hun  ikke synes at det var det sjoveste i verden valgte vi hurtigt at hun måtte slippe med det.

Jazzi har været en fantastisk mor til vores O- R- S- kuld, og er også bedstemor til flere kuld.

De sidste måneder har Jazzi haft tydelige alderstegn, og har hold sig meget for sig selv, men de andre tøser var meget søde og hilse og kyssede hende når hun var vågen, den 5. januar faldt hun om med kramper og kom ikke til bevisthed igen, så vi fik hjælp af vores fanastiske dyrlæge til at tage afsked med hende, vi er meget taknemmelige for de 13 år og 8 måneder vi fik lov at ha hende i vores liv, vi vil gemme alle de gode minder i vores hjerte, tak søde Jazzi.

Fanica Jazzi Josefine

Født den 11. april 2002

Død den 5. januar 2016

Far: Levi Jikke van de Korte Toren

Mor: Filippa v. Wietse Sebastiaan

Titler:

International Champion 2005
Dansk Champion 2004
Kennel Fanica | Hornumkærvej 18 Hostrup, 7140 Stouby - Danmark | Tlf.: +45 41561589 | kennelfanica@gmail.com