Kennel Fanicas historie

I 1988 mødte vi for første gang en Schapendoes; det var på Dansk Kennel Klubs udstilling i Fredericia og der var ingen tvivl: Denne lille charmerende hyrdehund var bare den rette race for os.

Endelig d. 28. september 1989 blev de første danske Schapendoes-hvalpe født og 8 uger senere kunne vi så hente vore dejlige Fanny, som for øvrigt var den første fødte i Danmark.

Begejstringen for Schapendoes gav os lyst til at arbejde med racen, så i 1991 begyndte vi som opdrættere af Schapendoes, med kennelmærket FANICA. Det har givet og giver os stadig, mange dejlige oplevelser og timer med hvalpe, hvalpekøbere og andre Schapendoes og deres mennesker, på udstillinger, avlsbedømmelser, juniordage og gåture m.m. både her og i udlandet.

Vi har som opdrætter tilrettelagt vores hverdag således, at vi har mulighed for at give vores hunde et godt hundeliv og vore hvalpe en god og tryg start på livet.

I 2002 deltog Inge i og bestod Dansk Kennel Klubs opdrætterkursus, som den første Schapendoes-opdrætter i Danmark.

Det er primært for os at opdrætte sunde, smukke, racetypiske hvalpe, som kan leve op til de krav der stilles til en familiehund i dag.

Vi ser gerne at de klarer sig godt på udstilling, og div. andre aktiviteter som Schapendoes synes er sjovt.

 

< Læs mere om hver enkelt af vores hunde i menuen til venstre

Vores Schapendoes

Vores Schapendoes
Kennel Fanica | Hornumkærvej 18 Hostrup, 7140 Stouby - Danmark | Tlf.: +45 41561589 | kennelfanica@gmail.com