Schapendoes hvalp. Kennel Fanica

Vores opdræt

Det er meget vigtigt for os, at vores hvalpe for den bedste start på livet, så i de 8 uger vi har dem her hos os, er helliget hvalpene. Vi drager omsorg for hundemor og hvalpene, giver dem masser af kærlighed, og positive oplevelser, så de bliver tillidsfulde og trygge, ved mennesker og dyr, og vi gør vores bedste for at de bliver socialiseret og præget til at klare at komme ud i den store verden..

Det vigtigste for vores avl, er at begge forældre til hvalpene, er sunde, racetypiske Schapendoes, så derfor lever alle vores hunde op til Dansk Schapendoes Klub & Dansk Kennel Klub´s avls anbefalinger.

Alle vores tæver er avlsbedømte, øjenlyste, PRA-gen testede og sygdomsfri. Vores mål er at vores tæver er udstillede mange gange (gerne Dansk Champion) inden de går i avl, tidligst ved 2-3 års alderen.

Vores Schapendoes er en del af vores familie og de er en daglig glæde. De nyder at gå lange ture i vores skov, og løbe frit og lege på vores mark, det er en fornøjelse at se hvor megen fornøjelse de har af hinanden. Vi/de nyder også at vi ofte for besøg af hvalpe herfra og deres familier.

Vi har gennem årene tilegnet os en stor viden om racen og de forskellige linjer. Vi samarbejder med topopdrætter i Holland, Sverige, Tyskland, Belgien m.m.

Vores store hobby udover opdræt, er at udstille vores hunde. Vi deltager på udstillinger i Danmark, og det øvrige Europa, og vi har de skønneste oplevelser med vores hunde og sammen med andre udstillere. Det giver gode venner i ind og udland, og det giver os god mulighed for at ha fingeren på pulsen omkring vores race, og vi for rigtig mange gode kontakter til kommende avlspartner. Vi mener at en hund, som skal indgå i avl, skal leve op til racestandarden, ved at vise hunden for flere forskellige dommere, gerne specialdommere for racen, får vi et nuanceret billede af hunden, hvorved vi så kan konstatere om den egner sig til at indgå i avl og vælge den rette avlspartner, som vi oftest møder på udstillinger rundt i Europa.

 

 

 

Ved køb, er vores hvalpe:

ID-mærket med chip

Stambogført i Dansk Kennel Klub

Registeret i Dansk Hunderegister

Kontrolleret og vaccineret af dyrlæge

Medlemskab af DSK

Hvalpecertifikat fra DSK

Endvidere medfølger købsaftale, sundhedsattest samt vejledning om pleje og fodring

Kennel Fanica | Hornumkærvej 18 Hostrup, 7140 Stouby - Danmark | Tlf.: +45 41561589 | kennelfanica@gmail.com